Incredibil! Şi-a organizat priveghiul fiind în viaţă. Totul s-a întâmplat exact ca şi când ar fi murit!

Lucía Vera de Camocim (Lucía Vera de Camocim)   Galerie foto (5)

Articol de GSP vineri, 06 octombrie 09:56

Sunt mulţi oameni care fac lucruri extrem de ciudate, însă unii exagerează şi uimesc o lume întreagă. O femeie din Brazilia în vârstă de 44 de ani şi-a organizat priveghiul, chiar dacă era încă în viaţă. Pare greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat!



Lucía Vera de Camocim şi-a îndeplinit visul sumbru de a-şi organiza priveghiul, fiind încă în viaţă. Femeia a spus că a visat acest lucru încă de când avea vârsta de 14 ani.

Patronul unei firme de pompe funebre din Camocim, Paulo Araújo, a explicat că femeia i-a spus ideea ei încă de acum 5 ani, însă el nu a fost de acord. Femeia a insistat în tot acest timp şi până la urmă a obţinut ce şi-a dorit.

"Răposata" a fost machiată şi aranjată, apoi şi-a invitat familia şi cunoscuţii pentru a lua parte la priveghi. Lucía a umplut camera cu flori şi s-a aşezat, pentru 9 ore, într-un sicriu. Această întâmplare a avut loc anul trecut, pe 2 noiembrie, de " Ziua morţilor", o sărbătoare religioasă care are loc în America de Sud.

Femeia este căsătorită, însă nu are copii. La început, familia ei nu a fost deloc de acord cu ceea ce voia să facă, însă într-un final a cedat în faţa insistenţelor.