Înmormântare anulată, după ce presupusul mort a fost găsit în viață

Articol de GSP miercuri, 05 aprilie 09:30

O întâmplare fabuloasă a avut loc în Kenya. Totul s-a întâmplat chiar în momentul în care un bărbat ar fi trebuit să fie înmormântat, după ce familia l-ar fi recunoscut la morgă. Însă, bărbatul a fost găsit îm viață, la câțiva kilometri de casa lui, unde voia sa își construiască o altă viață.



Familia lui Wilson Oluoch a făcut toate pregătirile necesare pentru înmormântare, însă când au văzut că acesta trăiește și-au dat seama că a făcut o mare greșeală la morgă și că se pregăteau sa îngroape pe altcineva.

Wilson dispăruse de mai bine de trei săptămâni şi, atunci când un cadavru de sex masculin a fost găsit descompus într-o plantaţie de trestie de zahăr, familia lui a crezut că trupul aparţinea bărbatului.

Cu toate acestea, cu puţin timp înainte de înmormântare, familia a aflat că un bărbat care arăta ca Oluoch a fost văzut într-un bar din apropierea satului. În scurt timp rudele lui au mers pentru a investiga şi l-au găsit viu şi nevătămat, la un pahar.

Wilson a explicat că s-a simţit atât de ruşinat după ce s-a întors acasă beat, încât a planificat să îşi facă o nouă viaţă în altă parte.

Cu toții s-au bucurat de revedere și au înapoiat trupul pe care l-au luat greșit de la morgă.