INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

11 jucători aflați pe lista Barcelonei » Pe cine aduce Luis Enrique în locul lui Pedro

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 16:32

Barcelona l-a vîndut în această vară pe Pedro, care a plecat la Chelsea pentru 30 de milioane de euro.

Pentru că au rămas descoperiți în atac, catalanii au o listă de unsprezece jucători pe care vor să îi aducă în iarnă, cînd expiră interdicția FIFA.

Presa din Spania scrie că Luis Enrique va alege unul pentru a-l aduce lîngă Messi, Suarez și Neymar.

Nolito (Celta)

Nolito, 28 de ani, traversează cel mai bun moment din carieră, iar Barcelona ar trebui să plătească 30 de milioane de euro.

Carlos Vela (Real Sociedad)

Vela este un jucător pe placul lui Luis Enrique. Mexicanul de 26 de ani a marcat de 52 de ori în ultimele patru sezoane, fiind decisiv pentru Real Sociedad. Vela, jucător format de Arsenal, i-ar costa pe catalani 30 de milioane de euro.

Jesus Navas (Manchester City)

După transferurile lui De Bruyne și Sterling, lui Navas îi va fi tot mai greu să apară în prima echipa a lui City, care ar fi dispusă să renunțe la el. 

 Antonio Candreva (Lazio)

Internaționalul italian este unul dintre cei mai buni jucători de la Lazio. În ultimele două sezoane a marcat de 23 de ori în Serie A și ar costa între 25 și 30 de milioane de euro.

Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen)

Cei de la Bayer nu au contat pe el în sezonul trecut și l-au împrumutat la Eintracht Braunschweig, unde a marcat de 15 ori. Jucătorul marocan are 25 de ani și ar consta între 12 și 15 milioane de euro.

Domenico Berardi (Sassuolo)

Autor a 31 de goluri în 62 de meciuri în Serie A, Berardi este unul dintre cei mai talentați italiei. Pentru a-l aduce pe Camp Nou, Enrique ar trebui să plătească între 15 și 18 milioane de euro.

Riyad Mahrez (Leicester)

Internaționalul algerian are un debut de sezon excelent în Premier League, cu patru goluri marcate. Pentru mijlocașul de 24 de bani, Barcelona ar trebui să achite 10 milioane de euro.

Florian Thauvin (Newcastle)

Francezul este unul dintre cei mai talentați tineri jucători. La 22 de ani, mijlocașul francez, care are contract pînă în 2020, i-ar costa pe catalani între 20 și 25 de milioane de euro.

Lasse Schöne (Ajax)

Unul dintre cei mai bătrîni jucători de pe lista lui Luis Enrique. La 29 de ani, danezul ar fi costa maximum 10 milioane de euro.

Theo Walcott (Arsenal)

La 26 de ani, Walcott este unul dintre oamenii importanți de la Arsenal, dar "tunarii" ar fi dispuși să îl lase să plece, pentru 20-25 de milioane.

Sofiane Feghouli (Valencia)

Internaționalul algerian este o opțiune importantă pentru Barcelona, avînd în vedere că mai are un an de contract. Pentru transferul lui, catalanii ar trebui să plătească 10 milioane.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  05 Septembrie 2015, 20:45

O lista cam saraca...poate doar Vela si Walcott sa fie de valoarea Barcei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează