INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Cei mai tari fotbalişti liberi de contract » "11"-le jucătorilor cu nume, dar fără echipă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 12:30

Mai mulți jucători cu nume se află în căutarea unei noi echipe. Printre ei, doi fotbaliști incredibili: Zlatan Ibrahimovici și Ronaldinho.

Victor Valdes, 34 de ani

Portarul catalan a reziliat, de comun acord, înțelegerea cu Manchester United. Portarul fusese împrumutat de englezi la Standard Liege în sezonul trecut și a câștigat Cupa Belgiei. Goalkeeperul nu mai are nevoie de nicio prezentare, având un palmares impresionant în tricoul Barcelonei, cu 21 de trofee câștigate.

Alvaro Arbeloa, 33 de ani

Fundașul e liber de contract după ce și-a încheiat înțelegerea cu Real Madrid, club sub culorile căruia a câștigat 8 trofee.

Jose Enrique, 30 de ani

Fundașul stânga s-a despărțit de Liverpool după ce Alberto Moreno i-a luat fața. A stat 6 ani la clubul englez și a bifat 76 de partide.

Van der Wiel, 28 de ani

Fundașul dreapta e în căutare de echipă, după despărțirea de PSG, unde a avut prestații inconstante.

Jerry Akaminko, 28 de ani

E internațional ghanez și tocmai și-a încheiat contractul cu Eskişehirspor. Fundaşul central este cotat la 2,5 milioane de euro.

Mathieu Flamini, 32 de ani

Arsenal a renunțat la mijlocaşul francez la finalul sezonului trecut, după doar 17 meciuri jucate în ediția 2015/2016.

Mohamed Sissoko, 31 de ani

E liber de contract din februarie, când a încheiat conturile cu formația chineză Shenhua. A mai evoluat la Auxerre, Valencia, Liverpool, Juventus, PSG, Fiorentina, Levante.

Marat Izmailov, 33 de ani

Internaționalul rus e fără angajament. Ultima dată a jucat la Krasnodar. A mai evoluat la Lokomotiv Moscova, Sporting, Porto și Gabala.

Zlatan Ibrahimovici, 34 de ani

Liber de contract după despărțirea de PSG, Zlatan asigură că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal. E foarte probabil ca în următoarele zile să semneze cu Manchester United.

Ronaldinho, 36 de ani

N-a mai jucat din 2015, de când a încheiat contractul cu Fluminense, dar a demonstrat la un meci caritabil disputat zilele trecute, că geniul său a rămas intact și ar putea oricând să-și găsească echipă.

Daniel Osvaldo, 30 de ani

Liber de contract după despărțirea de Boca Juniors. A bifat multe echipe din 2005 până în prezent: Huracan, Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Espanyol, Roma, Southampton, Juventus, Inter, Porto.

as.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chromophobia
chromophobia  •  30 Iunie 2016, 16:10

Mitea mai joaca la Rapid Ghidighici din Moldova?

papa_poulette
papa_poulette  •  30 Iunie 2016, 15:16

Genul de 11 cu care castigi Liga I la pas 10 ani la rand. Nea Gigi, sari la cap, ce mai astepti???

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  30 Iunie 2016, 14:35
Postat de moshu_shukaru pe 30 Iunie 2016, 14:33

Ar mai fi și Mitea dar, în cazul lui, e o (mare) problemă!: sub 300.000 $ nici nu se dă jos din pat !

Altfel spus, dacă vrei să-l ții pe Mitea (ca și) legat de pat, oferă-i...299.000 $ !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close