INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LISABONA

15.000 de euro pe noapte și o decizie șoc: Madonna face o mutare neașteptată pentru fotbalul european!

Madonna, sursa: Guliver/gettyimages
Madonna, sursa: Guliver/gettyimages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 20 iunie 2017 11:05

Madonna a cumpărat cu 6 milioane de euro un castel la Lisabona, intenționând să se mute în Portugalia, pentru a fi alături de fiul său adoptiv David Banda, care va juca în echipa de juniori a clubului Benfica, informează The Sun.

Băiatul, în vârstă de 11 ani, originar din Malawi, a efectuat o săptămână de antrenamente la echipa ”vulturilor”, iar calitățile sale au impresionat pe toată lumea, fiind selectat pentru grupa de juniori. Mama sa dorește să-l înscrie la liceul francez din localitate, unde va plăti 34.000 de euro anual.

Madonna, în vîrstă de 58 de ani, este hotărâtă să ofere copiilor săi posibilitatea să profite de orice oportunitate de a reuși în viață. Ea și familia sa se vor muta în Portugalia, în timp util, înaintea începerii noului an școlar din septembrie.

Vedeta a petrecut o vacanță de două săptămâni la Lisabona, locuind într-un apartament prezidențial al hotelului Ritz, plătind nu mai puțin de 14.800 de euro pe noapte.

Printre motivele care au determinat-o să aleagă Lisabona, este și faptul că acesta este unul dintre cele mai atractive orașe din Europa, aici trăind numeroase celebrități.

Madonna are șase copii, dintre care doi biologici – Lourdes Maria Ciccone Leon, 20 de ani și Rocco Ritchie, 16 ani, care nu se vor muta în Portugalia. Vedeta pop îi va lua pe ceilalți copii ai săi, Mercy James, David și cele două fiice recent adoptate din Malawi, Stella și Esther.

Cântăreața americană, care are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, a cumpărat palatul Quinta do Relogio cu 6 milioane de euro, în apropierea Lisabonei, la Sintra.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează