INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

3 giganți se bat pentru semnătura lui! Donnarumma, foarte aproape de o părăsi pe AC Milan

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 16:48

Portarul echipei AC Milan, Gianluigi Donnarumma, este unul din cei mai promițători portari ai Europei, devenind deja piesa de bază pentru clubul italian.

Evoluțiile bune ale internaționalului italian au atras atenția mai multor cluburi de pe "Bătrânul Continent". Juventus Torino care îl vede drept principalul înlocuitor al lui Gianluigi Buffon, Manchester United sau Real Madrid îl urmăresc pe portarul în vârstă de 17 ani în vederea unui transfer.

Cotidianul italian "Tuttosport" susține că United îl vede pe Donnaruma potrivit în locul De Gea, în timp ce antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane, îl dorește pe portarul italian ca înlocuitor al lui Navas.

Site-ul express.co.uk titrează că în poll-position pentru obținerea semnăturii portarului "Diavolilor Roșii" este Manchester United, datorită relațiilor apropiate între club și impresarul acestuia, Mino Raiola. Acesta îi reprezintă și pe Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic și Henrikh Mkhitaryan de la gruparea engleză.

Și Juventus Torino are relații apropiate cu agentul jucătorului fapt pentru care presa italiană susține că deja au făcut o ofertă jucătorului și clubului, 40 de milioane de euro salariu pentru 4 ani în timp ce AC Milan ar primi aceeași sumă pentru a-l lasă să plece la Campioană Italiei.

Contractul lui Donnarumma cu echipa milaneză expiră în iunie 2018, însă oficialii clubului i-au făcut acestuia o ofertă de prelungire până în 2022 și este de așteptat că portarul să se așeze la masă negocierilor cu actuala sa echipă.

Donnarumma a debutat în 2015 pentru AC Milan și a strâns deja 52 de apariții pentru clubul milanez. La nationala Italiei are 2 prezențe, debutând contra Franței pe 1 septembrie 2016.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează