INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

3 jucători importanți din La Liga, suspendaţi după prima etapă! Cine sunt aceştia şi ce pedepse au primit

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 23 august 2017 23:56

Internaţionalul francez Antoine Griezmann a fost suspendat două etape de Federaţia Spaniolă de Fotbal după ce l-a insultat pe arbitru în meciul cu Girona pentru că nu a acordat un penalty în favoarea echipei sale.

Acesta a primit două "galbene" în interval de câteva secunde, pentru o presupusă simulare şi pentru că l-a înjurat pe arbitru.

De asemenea, francezul a fost amendat cu 600 euro, iar clubul madrilen cu 700. Jucătorul va lipsi la meciurile cu Las Palmas şi Valencia.

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a fost suspendat o etapă de Comisia de Competiţii a Federaţiei Spaniole de fotbal după ce a fost eliminat în partida cu Deportivo câştigată cu 3-0 de madrileni. Spaniolul a fost avertizat în minutele 53 şi 92 când l-a lovit pe Borja Valle într-un duel aerian. Ramos va rata meciul cu Valencia.

Banega, jucătorul echipei Sevilla, a fost suspendat şi el două etape după ce l-a înjurat pe arbitru în partida cu Espanyol, scor 1-1, fiind eliminat. Banega va rata meciurile cu Getafe şi Eibar.

sursa: france24.com, timesofindia.indiatimes.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează