INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALMERIA - BARCELONA

50 de ani de cînd Barcelona nu a mai cîştigat cu 8-0 în Primera!

barcelona
barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Echipa antrenată de Pep Guardiola a făcut spectacol în deplasarea de la Almeria, învingînd cu un categoric 8-0. Un rezultat pe care clubul catalan nu l-a mai reuşit de 50 de ani.  Se întîmpla în sezonul 59/60, în deplasarea de la Las Palmas.

Barcelona a reuşit să mai stabilească şi un alt record. Cu şase victorii consecutive în deplasare, Barca a doborît un record care data din sezonul 91/92, stabilit de Real Madrid.

Un rezultat extraordinar care vine înaintea marelui derby cu Real Madrid, care se va disputa luni, 29 noiembrie, pe Camp Nou.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lateral
lateral  •  21 Noiembrie 2010, 14:24

Da, de 50 de ani, dar nu cred ca si-au propus de prea multe ori sa castige cu 8-0. In ultimii ani am vazut destule meciuri in care conduceau la pauza cu 4 sau 5-0 dupa care se opreau ca sa nu-si umileasca adversarul mai mult de cat era nevoie. Cred ca venirea lui Mourinho la Real a aprins ceva in ei :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează