INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REZULTATE

UPDATE Două mari surprize în Europa » United, umilită în deplasare!

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 22:34

Astăzi s-au disputat meciuri tari în cele mai importante campionate din Europa.

Echipele din cele mai tari ligi se luptă pentru titlu sau pentru locurile de cupe europene.

 Toate au putut fi urmărite liveTEXT AICI!

  • Everton - Manchester United 3-0

Manchester avea patru victorii și o înfrîngere în ultimele cinci meciuri și putea urca pe locul doi dacă ar fi cîștigat azi. Elevii lui Louis van Gaal au pierdut însă lamentabil și au ieșit matematic din lupta pentru titlu. J. McCarthy (5), Stones (35) şi Mirallas (74) au înscris golurile gazdelor.

Juventus a ratat astăzi o primă şansă de a-şi apropia şi mai mult titlul. Deşi puteau cîştiga trofeul chiar pe terenul rivalei, elevii lui Allegri au pierdut, 1-2, deşi au condus cu 1-0 pînă în finalul primei reprize după reuşita lui Pirlo. Darmian şi Quagliarella au întors rezultatul.

  • Arsenal - Chelsea 0-0

Chelsea a obţinut doar o remiză în faţa lui Arsenal şi a ratat şansa să lămurească definitiv problema titlului în Premier League. Elevii lui Arsene Wenger puteau reduce diferenţa faţă de primul loc la 7 puncte cu 5 meciuri rămase de jucat pentru ambele echipe.

  • Benfica - Porto 0-0

Porto a ratat şansa să egaleze Benfica la puncte, remizînd pe terenul rivalei, scor 0-0. Lupta la titlu rămîne însă deschisă, dar "vulturii" au prima şansă cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Kruse a propulsat-o pe Gladbach pe locul 3 cu reuşita din minutul 90 şi a trimis titlul la Bayern Munchen, care nu mai poate fi depăşită în ultimele patru etape.

  • Șahtior Donețk - Dinamo Kiev 0-0

Echipa lui Mircea Lucescu a obţinut doar un egal în derby-ul cu Dinamo Kiev şi rămîne la cinci puncte de marea rivală în clasament cu cinci etape înainte de final. Şahtior ar putea pierde primul titlu după cinci ani la rînd.

  •  Napoli - Sampdoria 4-2

Napoli s-a apropiat la numai 2 puncte de podium și la 3 de locul secund, care asigură prezența directă în grupele Champions League, profitînd de pașii greșiți făcuți de Lazio și Roma. Sampdoria a ratat șansa să își consolideze locul de Europa League.

Real Madrid nu s-a încurcat, așa cum o făcuse Barcelona în urmă cu trei runde, în confruntarea cu Celta Vigo. Asta deși n-a putut conta pe Benzema și Bale, piesele cheie ale echipei, alături de Ronaldo. Chiar și așa, Chicharito, revenit în primul ”11” după o lungă perioadă, continuă să fie în cea mai bună formă la madrilenii, reușind o ”dublă”, după ce tot el marcase și golul decisiv al calificării în semifinalele Ligii Campionilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  26 Aprilie 2015, 14:27

Sa-mi spuneti si cum pot sa le vad pe toate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează