INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

700 de milioane de euro pentru AC Milan! Cine va cumpăra cel mai titrat club italian

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 13:54

Silvio Berlusconi s-a decis: vinde AC Milan pentru suma de 700 de milioane de euro. Patronul italienilor a ajuns la un acord cu un grup de oameni de afaceri chinezi.

Consorțiul asiatic a cerut tot pachetul de acțiuni al lui Milan, punând pe masă până la 720 de milioane de euro. Chinezii vor cumpăra 70% imediat, iar 30% în următorul an, când Berlusconi va renunța definitiv la clubul din Peninsulă.

Aceștia au făcut bani din afaceri cu energie regenerabilă și acum vor să investească pe piața europeană, iar cumpărarea unui club de fotbal îi va ajuta și ca imagine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ayrtonsenna
ayrtonsenna  •  27 Aprilie 2016, 15:31

Vladutz13 - evaluarea aceea de 55 milioane este pentru intreg clubul CSA Steaua, toate sectiile, de la baschet la hochei si de la handbal la scrima, sigla, palmares si valoare comerciala. Ca ai picat in capcana *** si aberezi ca marca Steaua face atat e doar recunoasterea ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  27 Aprilie 2016, 15:05

Vladute de la 55 pana la 700 reprezintă valoarea jucătorilor, crezi ca mi a scăpat ceva?

gicab
gicab  •  27 Aprilie 2016, 15:04

Din punctul meu de vedere un titlu pe plan intern e mult mai important decât UCL, asta sigur nu prea e valabilă in țările unde fotbalul sa manelizat, in Anglia Spania după părerea mea nu se pune problema care performanța e mai importantă... si vorbim aici de câștigare unei Cupe, nu de o participare in grupele UCL cum e pe la noi numita performanta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close