INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

A apărut un nou posibil înlocuitor al lui Enrique! Este lider în acest sezon într-unul din cele mai puternice campionate din Europa

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 19:05

Tehnicianul lui Monaco, Leonardo Jardim, ar putea antrena FC Barcelona din sezonul viitor.

Antrenorul portughez a impresionat prin performanțele din acest sezon, obținute pe banca formației din Principat, reușind să o ducă pe prima poziție în Ligue 1 și să o califice în semifinalele Cupei Franței și ale Ligii Campionilor.

Cotidianul lusitan A Bola a dezvăluit că Jardim este unul din posibilii înlocuitori ai lui Luis Enrique la FC Barcelona. Mai mult, aceeași sursă consideră ca antrenorul lui Monaco este preferat în dauna lui Ernesto Valverde (antrenor la Athletic Bilbao) și Juan Carlos Unzué ( "secundul" lui Enrique).

Pe lista conducătorilor clubului catalan mai figurează și Eusebio Sacristán (Real Sociedad), Ronald Koeman (Southampton), Jorge Sampaoli (Sevilla) și Mauricio Pochettino (Tottenham).

Barcelona nu este singurul club care îl dorește pe Jardim, publicația sport.es susține că acesta mai este în vizorul lui Arsenal și Inter Milano.

Tehnicianul portughez a venit în iulie 2014 la AS Monaco. Acesta mai are contract cu gruparea din Ligue 1 până în iulie 2019.

În vârstă de 42 de ani, Jardim a mai antrenat echipele Camacha (2003-2008), Chaves (2008-2009), Beira-Mar (2009-2011) ,Braga (2011-2012), Olympiakos Pireu (2012-2013) și Sporting Lisabona (2013-2014).

2 trofeea câștigat Jardim în carieră sa ca antrenor: Cupa și Supercupa Greciei

 Surse: sport.esbbc.combolavip.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
losche
losche  •  21 Aprilie 2017, 19:15

koeman - everton

Vezi toate comentariile (1)
Comentează