INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

A bătut România și cam atât :) » Fostul selecționer al Olandei a ajuns la o echipă care a uitat să câștige

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:19

Fostul selecționer al Olandei, Dick Advocaat, tocmai a preluat-o pe Sparta Rotterdam, formație care se află pe penultimul loc în campionat. Antrenorul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare a echipei pentru care a și jucat.

Sparta Rotterdam are doar 11 puncte în 17 meciuri, pierzând categoric ultimele 5 dispute, una dintre ele chiar cu 0-7. Este la egalitate cu Roda, care are tot 11 puncte.

Cinci puncte o despart pe Sparta praga de Willem II și NAC Breda, formații care au 16 puncte și se află pe locurile 14 și 15, aflate în zona sigură a clasamentului.

Advocaat a fost selecționerul Olandei până după meciul cu România, câștigat la București, scor 3-0. A adunat 37 de victorii la națională, doborând un record vechi de 77 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 14:32
Postat de haideusicfr pe 26 Decembrie 2017, 14:14

Uitasem de acel meci.Ne-a readus ( pe cine mai era cazul) cu picioarele pe pamant. Pentru ratarea calificarii Daum e vinovat. Corect .Ca in rest aveam de toate .Si de toti.

Au jucat toate vedetele Romaniei: Alibec ,Budescu ,Grozav, Stanciu .De pe partea stanga a noastra au plecat toate golurile . Benzar a fost paralel cu fotbalul.Nici ceilalti n-au fost mai buni ,corect ar fi fost sa se fi scris: FCSB-Olanda 0-3.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 14:14

Uitasem de acel meci.Ne-a readus ( pe cine mai era cazul) cu picioarele pe pamant. Pentru ratarea calificarii Daum e vinovat. Corect .Ca in rest aveam de toate .Si de toti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează