INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A clarificat lucrurile! Mesaj categoric al lui Vardy după plecarea lui Ranieri de la Leicester

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 februarie 2017 12:13

Atacantul formației Leicester City, Jamie Vardy a dezmințit speculațiile potrivit cărora Ranieri ar fi fost "lucrat" de vestiarul campioanei Angliei, alăturându-se discursului colegului său, portarul Kasper Schmeichel.

"Trebuie să fi scris și șters cuvintele la această postare de foarte multe ori! Claudio are și întotdeauna va avea respectul meu complet! Există speculații cum că aș fi fost implicat în concedierea sa, iar acestea sunt complet neadevărate, nefondate și este extrem de jignitoare!

Singurul lucru de care suntem vinovați ca echipă este formă slabă pe care noi toți recunoaștem, atât în vestiar cât și în public și vom face tot posibilul să redresam situația. Îi doresc lui Claudio tot binele din lume în ce va face în viitor. Mulțumesc Claudio pentru tot", a fost mesajul postat de internaționalul englez pe contul său de socializare.

În vârstă de 30 de ani, Vardy a avut cel mai bun sezon al carierei sale sub comanda lui Ranieri, când "vulpile" au câștigat campionatul. Evoluțiile sale de anul trecut i-au adus numeroase trofee individuale, dar și convocarea în premieră la 29 de ani în echipa națională a Angliei.

Vardy a evoluat în acest sezon în 32 de partide în toate competițiile înscriind 7 goluri și reușind 4 pase de gol. Pentru naționala Albionului a bifat 13 apariții marcând de 5 ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 10:29

Elegant. De unde se vede ca nu toti fotbalistii au facut scoala la 'fara frecventa'.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează