INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A făcut Italia de râs, dar are oferte » Selecționerul demis este dorit în Premier League

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 12:21

Ventura, selecționerul demis după barajul pierdut cu Suedia, e pe lista candidaților la succesiunea lui Marco Silva, curtat instent de Everton, în mare criză după 1-5 cu Atalanta în EL.

Urât de o Italie întreagă, Gian Piero Ventura ar putea profita de șutul în fund primit, după ce-a pierdut barajul CM cu Suedia, găsindu-și repede alt angajament. Potrivit Tuttosport, fostul selecționer al Sqaudrei Azzurra e dorit în Premier League! Watford, aflată pe locul 8, l-a trecut pe lista aspiranților la înlocuirea lui Marco Silva.

A refuzat 10 milioane!

Managerului portughez îi face cu ochiul Everton, disperată să aducă un antrenor în locul interimarului David Unsworth. Familia Pozzo, proprietara clubului, a refuzat deja o ofertă de 10 milioane de euro pentru a-i da drumul pe Goodison Park. Dar "caramelele", topite după 1-5 cu Atalanta în Europa League, ar mări potul cu care vor să-l atragă pe Silva, mai ales după ce și Van Gaal a refuzat să se înhame la salvarea echipei de la retrogradare. Watford a mai fost pregătită recent de un italian, Mazzari, curtat de "naționala" Uzbekistanului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează