INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Di Maria a fost aproape să renunțe la națională dintr-un motiv la care nu te-ai fi gândit!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 februarie 2018 16:44

Mijlocașul ofensiv al lui PSG, Angel Di Maria, a fost foarte aproape să se retragă din naţionala Argentinei.

Într-un interviu acordat publicației argentiniene Tyc Sport, Di Maria a mărturisit că a fost foarte afectat de meme-urile apărute pe internet și s-a gândit chiar să renunțe la națională, dar a fost ajutat de un psiholog.

"Meme-urile făcute la adresa jucătorilor echipei naționale ne-au rănit foarte mult și asta te pune pe gânduri. Ajungi până acolo încât vrei să renunți la echipa națională pentru că îți vezi familia suferind. Pe mine m-a ajutat foarte mult un psiholog, să vorbesc, să mă descarc", a declarat Di Maria.

Argentinianul a vorbit și despre interesul celor de la Barcelona, recunoscând că a fost foarte aproape de un transfer la formația blaugrana.
"Am fost foarte aproape să semnez cu Barcelona, dar în cele din urmă nu a fost să fie. Am început bine anul 2018 și sunt foarte fericit. Îmi place să dau pase decisive mai mult decât să înscriu", a mai spus Di Maria.

28 de meciuria evoluat Di Maria în acest sezon reuşind 13 goluri şi 14 assist-uri

Deşi a fost coleg la Real Madrid cu Ronaldo, pentru Di Maria cel mai bun jucător este compatriotul său, Messi. "Leo este întotdeauna cel mai bun, el este cel mai bun în fiecare an. Cristiano Ronaldo este un jucător special, dar Messi este de pe altă planetă. Nu există cuvinte pentru a-l descrie pe Messi, el întotdeauna ne surprinde, e un extraterestru!", a mai spus Di Maria.

surse: thesun.co.uk, goal.com, givemesport.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează