INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLDEN BOY

A fost desemnat "Balonul de Aur" U21: NU e jucătorul de 105 milioane € al Barcelonei, ci mijlocașul revelație al anului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 10:54

Mijlocașul ofensiv Kylian Mbappe (18 ani) a primit premiul "Golden Boy", acordat celui mai bun tânăr fotbalist european, în urma unei curse în care au mai fost implicați Ousmane Dembele, Marcus Rashford și Gabriel Jesus.

Francezul care evoluează pentru PSG a primit 291 din voturi cu peste 100 mai multe față de Dembele,care a fost votat de doar 149 de ori. Rashford și Jesus au primit 76, repsectiv 72 de voturi.

În acest sezon, Mbappe are deja patru goluri și patrupase decisive pentru PSG, grupare la care a ajuns vara trecută de la Monaco. În stagiunea precedentă, Mbappe a uimit cu evoluțiile avute în tricoul monegascilor, cu care a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Anul trecut, trofeul Golden Boy a fost cucerit de Renato Sanches, portughezul care evoluează în prezent pentru Swansea, împrumutat de la Bayern Munchen.

90.000.000 €este cota de pe trasfermarkt.com a lui Kylian Mbappe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează