INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A furat un taxi împreună cu alți 3 colegi beți » Au fost luați pe sus de poliție!

Gareth Barry, în dreapta / FOTO: Guliver/GettyImages
Gareth Barry, în dreapta / FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 09:27

Patru jucători de la West Bromwich, aflați în cantonament la Barcelona, vor fi amendați cu salariul pe două săptămâni pentru un incident din capitala Catalunyei. Numele lor: Barry, Evans, Myhill și Livermore.

Marți, West Brom (ultimul loc în Premier League) a plecat în Spania, la Barcelona, într-un minicantonament de trei zile cu antrenamente la centrul sportiv al lui Espanyol. Patru dintre jucătorii săi, dintre cei mai experimentați, au sfârșit la poliție.

Potrivit Daily Mail, managerul Pardew i-a lăsat pe alb-albaștrii să iasă miercuri seara în oraș. Zece s-au strâns la un restaurant pe Rambla. Unii s-au dus direct la hotel. Alții, nu.

Patru dintre ei, care băuseră zdravăn, s-au urcat într-un taxi, cerându-i șoferului să oprească la un McDonald’s din port. Numele lor: Gareth Barry (36 de ani, recordmanul de meciuri din Premier League), Jonny Evans (30 de ani, ex-Man. United), Boaz Myhill (35) și Jake Livermore (28).

Ajunși la McDonald’s, i-au făcut o farsă taximetristului. L-au rugat să le ia mâncarea și, în timp ce acesta era în restaurant, i-au furat taxiul, pe care l-au abandonat în fața propriului hotel. Apoi, britanicii s-au dus la culcare. N-au dormit prea mult.

Câteva ore mai târziu, polițiștii au pătruns în camerele lor și i-au luat pe sus, ducându-i la secție. I-au eliberat ulterior și toți s-au întors vineri cu echipa în Anglia. Cei patru vor fi amendați cu salariul pe două săptămâni. 

Pardew și-a pierdut telefonul și portmoneul

Nici managerul Alan Pardew nu a fost prea cuminte. Marți, deși West Brom de-abia ajunsese la Barcelona, tehnicianul și-a încheiat ziua la un restaurant pentru mai multe pahare de băutură. Ar fi fost atât de amețit încât și-a pierdut telefonul și portmoneul. Clubul a dezmințit informația Daily Mail, susținând că portofelul și celularul îi fuseseră furate. 

651 de meciuriare Gareth Barry în Premier League, record; în spatele său, Ryan Giggs (632) și Frank Lampard (609)

1 victorieare West Brom în 13 meciuri de Premier cu Alan Pardew manager; WBA e ultima, cu 20 de puncte în 27 de etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marian0904
marian0904  •  17 Februarie 2018, 18:02

Nu e o gluma. E bataie de joc! Sa-i iei omului masina cu care-si castiga painea de zi cu zi, asta si dupa ce a acceptat sa ii slugareasca aducandu-le de mancare, e batjocura. II ardea pipota pe bogatani, dar nu le ajungea potolul. Mai mergea si niste ”distractie”. Rusine!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Februarie 2018, 10:57

...ce gluma ...frumoasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează