INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Szukala a refuzat o ofertă de la Lech Poznan, deși a jucat doar 94 de minute în ultimul sezon la Osmanlispor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 20:22

Lukasz Szukala, fostul fundaș al lui FCSB, nu mai e lider la Osmanlispor așa cum era la echipa roș-albastră. Cu toate acestea, polonezul a primit o ofertă de transfer.

Lech Poznan s-a interesat de serviciile fundașului de 33 de ani, însă acesta nici nu vrea să audă de o plecare de la Osmanli, deși a jucat doar în 12 meciuri de un an și jumătate de când a ajuns acolo.

Mai mult, în ultimul sezon a bifat doar 94 de minute pentru Osmanlispor în campionat. Principalul motiv pentru care Szukala și-a refuzat echipa din țara natală îl reprezintă salariul foarte mare pe care-l are în Turcia.

Lech Poznan a terminat sezonul pe locul 3 în Polonia și va juca în grupele Europa League.

200.000 €e cota de transfer a lui Szukala, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează