INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

A început nebunia transferurilor! 5 supermutări așteptate în această iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 11:36

Ieri s-a deschis perioada de mercato din marile campionate ale Europei. Presa din străinătate este plină de posibile transferuri care s-ar putea realiza în această iarnă. 

Gundogan la Juventus

Ilkay Gundogan a avut mai multe tentative de a pleca de la Borussia Dortmund. Fie că s-a vorbit despre United sau Real Madrid, jucătorul a ratat de fiecare dată mutarea. 

Acum este mai aproape ca oricînd de o despărțire de Dortmund. Destinația pare a fi Juventus, formație care oferă 25 de milioane de euro pentru a-l lua. Și Liverpool s-ar putea să se înscrie pînă la urmă pe lista echipelor care îl doresc. 

Bale la United

Gareth Bale e pus pe lista neagră de Zidane, iar în plus este nemulțumit după plecarea lui Benitez de pe banca lui Real Madrid. 

S-ar putea despărți de formația spaniolă în această iarnă și s-ar duce în Anglia, la Manchester United. Englezii au pus pe masă 75 de milioane de lire pentru a-l avea. 

Ivanovici la Milan sau Inter

Branislav Ivanovici s-ar putea despărți de Chelsea după aproape 9 ani. Jucătorul este dorit de granzii Italiei, AC Milan sau Inter. 

Milanezii au venit cu prima ofertă, însă Chelsea n-a vrut să audă pentru că s-a vorbit despre un împrumut. 

Jucătorul ar urma să fie liber de contract în vară, așa că pînă la urmă echipa lui Hiddink ar accepta o sumă destul de mică de transfer, în jur de 5 milioane de euro. 

Aubameyang la Liverpool

"Cormoranii" au mari probleme în atac așa că sînt în căutarea unui vîrf de clasă. Klopp a pus ochii chiar pe fostul său elev, Pierre-Emerick Aubameyang. 

A marcat de 18 ori pentru Dortmund în acest sezon și traversează cea mai bună perioadă a carierei. Suma de transfer vehiculată trece de 50 de milioane de euro. 

Fellaini la Milan

Marouane Fellaini este foarte aproape să se despartă de Manchester United. Belgianul nu s-a adaptat și ar putea fi lăsat să plece. 

AC Milan e cea mai vehiculată destinație. Italienii au încercat să-l ia împrumut în primă fază, dar au fost refuzați, așa că au venit cu o ofertă scrisă de 20 de milioane de euro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează