INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CHELSEA

A început războiul psihologic! Declaraţii de senzaţie ale lui Mourinho despre Wenger, Arsenal şi Cech

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 13:39

Mîine are loc Supercupa Angliei dintre Arsenal şi Chelsea, iar Jose Mourinho nu a ratat ocazia să-şi înţepe rivalii înainte de meci.

Antrenorul lui Chelsea nu a uitat conflictul cu Arsene Wenger şi a vorbit despre meci în stilul caracteristic:

"Cred că Supercupa Angliei este ceva mai puţin decît un meci oficial. Este mai mult decît un amical cu Barcelona şi PSG, dar atît.

Nu contează dacă pierdem sau cîştigăm. Eu nu am făcut niciodată mare caz după victoriile cu Arsenal. Nu explodez de bucurie cînd îi înving şi nu fac o dramă dacă pierd", a declarat Mourinho înaintea meciului de mîine cu Arsenal.

Declaraţiile portughezului vin în contextul în care nu a pierdut nici un meci dintre precedentele 13 în faţa lui Wenger. Mourinho a mai avut o declaraţie şoc acum un an şi jumătate cînd l-a numit pe marele său rival "un specialist în eşecuri".

"The Special One" a avut un atac şi la adresa lui Petr Cech, portarul care s-a transferat în această vară la rivala Arsenal: "John Terry nu ar merge niciodată la o rivală a noastră din Premier League".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
paul.o.53
paul.o.53  •  01 August 2015, 20:29

José Mourinho: I would not endure winless run against me like Wenger ! ( asta a declarat Mou vineri in " The Guardian)

randoom_._
randoom_._  •  01 August 2015, 17:33
Postat de Burkina Fasso pe 01 August 2015, 15:24

murinho si cind a luar locul 2 cu real madrid a spus ca este aproape campion in spania. asa ca omul isi face loc si pt un esec. sa vedem autobaza in ce fel va strica si meciul de maine.

pai cam are dreptate,supercupa este un fel de amical. bani nu primesti,in europa nu te duce,plus ca o joci si daca aicastigat tot. wtf?

365307070330406
Burkina Fasso  •  01 August 2015, 15:24

murinho si cind a luar locul 2 cu real madrid a spus ca este aproape campion in spania. asa ca omul isi face loc si pt un esec. sa vedem autobaza in ce fel va strica si meciul de maine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează