INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

A plecat cu scandal de pe banca unei echipe din Liga 1, însă a făcut un pas uriaș în campionatul chinez

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 15:53

López Caro, fostul antrenor al celor de la FC Vaslui în 2010, a promovat cu gruparea Dalian Yifang în prima ligă din China.

Fostul antrenor al Vasluiului din "era Porumboiu" a reușit să urce în Superliga chineză cu Dalian Yifang. Juan Ramón López Caro a promovat-o matematic, cu două etape înaintea finalului de sezon, pe fosta echipă a lui Budescu, aflată pe primul loc în divizia secundă, cu 61 de puncte.

Tehnicianul spaniol, 54 de ani, care a activat și la formația satelit a lui Real Madrid, n-a rezistat în Liga 1 decât 13 meciuri, în perioada iunie - octombrie 2010.

Lopez Caro s-a despărțit cu scandal de gruparea patronată de Porumboiu și a acuzat clubul FC Vaslui de  modificarea nejustificată a programelor de antrenament, intervenţii în formarea echipei, presiuni asupra staffului tehnic şi demiterea progresivă a acestora, afirmaţii defăimătoare și neplata drepturilor financiare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează