INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A prins tupeu după 1-0 cu Liverpool! Van Gaal a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui United

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 13:38

Louis van Gaal insistă cu ideea că Manchester United e încă în cursa pentru titlu în Premier League. Victoria cu 1-0, de pe terenul lui rivalilor de la Liverpool, a alimentat entuziasmul "diavolilor". Olandezul spune că meciurile cu echipele din fruntea clasamentului trebuie cîștigate.

Managerul lui Manchester United crede că obiectivul e greu de atins, dar realizabil:"Problema e că avem 4 echipe în fața noastră. Trebuie să cîștigăm neapărat cu ele. Va fi greu, dar nu imposibil" a spus olandezul într-o conferință de presă.

United este abia pe locul 5, la 7 puncte de primul loc, ocupat în prezent de Arsenal. United nu are nici o înfrîngere în 2016. În 4 meciuri, elevii lui van Gaal au obținut 3 victorii și au remizat o dată, cu Newcastle, scor 3-3.

Manchester United joacă azi cu Southampton, echipă care este pe locul 10. Partida se va juca pe "Old Trafford" de la ora 17:00 și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport.

La Southampton este legitimat Florin Gardoș. Românul încă se recuperează după accidentarea suferită în vară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close