INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

A refuzat să joace! Gestul surprinzător al lui unui jucător de la Ajax » Cum i-a întors spatele antrenorului

FOTO: Voetbal International
FOTO: Voetbal International

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2018 10:21

Mijlocașul lui Ajax, Amin Younes (24 de ani), i-a întors spatele antrenorului Ten Hag când acesta a vrut să-l introducă pe finalul partidei cu Heerenveen (4-1). 

Scandal monstru la Ajax. Internaționalul german Amin Younes, 24 de ani, a refuzat să fie introdus pe teren în confruntarea din week-end cu Heerenveen (4-1)!

"Am vrut să-l răsplătesc pe Amin pentru ultima lui evoluție și pentru implicarea la antrenamente, dar mi-a răspuns că e inutil să mai intre pentru că mai sunt doar câteva minute până la fluierul final", a confirmat antrenorul Erik ten Hag în fața camerelor postului tv Fox Sports.

Nu e prima oară când Younes iese "în decor". În ianuarie s-a aflat pe punctul de a pleca la Napoli. Italienii i-au oferit un acord pe 5 ani, iar lui Ajax, 5 milioane de euro, întrucât jucătorul intra în ultimele 6 luni de contract.

Dar Amin, după ce-a fost și pe San Paolo, asistând la un meci al napolitanilor, s-a sucit în ultima clipă, se pare tentat mai degrabă de un transfer în vară, la Bayern. În 7 partide scurse de atunci, Ten Hag l-a folosit doar de 4 ori, și atunci din postura de rezervă. 

5 selecții
selecții are Younes în reprezentativa Germaniei, pentru care a marcat 2 goluri 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  12 Martie 2018, 16:10

Asta inseamna sa le dai tuturor *** cetatenie germana!!! Heil Merkel!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează