INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

A vrut răzbunare totală » Zlatan Ibrahimovici, la un pas să semneze cu Real Madrid: "Celor de acolo le-a lipsit curajul"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 21:19

Zlatan Ibrahimovici s-a despărţit de FC Barcelona după doar un sezon în tricoul blau-grana (2009-2010) şi nu are amintiri prea plăcute din ultima parte a şederii sale în Catalonia


Suedezul de 33 de ani nu uită şi nu iartă felul în care a fost tratat de tehnicianul de atunci, Josep Guardiola, iar reprezentantul fotbalistului nu-l menajează nici el pe antrenor.

Într-un interviu acordat cotidianului Marca, Mino Raiola a dezvăluit ce planuri avea Ibrahimovici în momentul în care şi-a dat seama că nu mai poate continua la Barça. 

"Zlatan a vrut să joace la Real Madrid cînd a plecat de la Barça. Era o mutare ideală. Era răzbunarea perfectă pe Guardiola. Ancelotti l-a vrut după ce a ajuns la PSG, eu am mers la o întîlnire la Madrid, dar totul a fost anulat în ultima clipă.

Ce s-a întîmplat între Ibrahimovici şi Barcelona? Doar filozoful ştie. Ca om s-a purtat îngrozitor, mizerabil. Ca antrenor e foarte bun. Timp de un an a comunicat permanent cu Zlatan, îl suna mereu. L-a dorit la echipă, i-a spus asta, i-a zis să apeleze la el oricînd va avea nevoie, pentru orice. Şi, dintr-o dată, n-a mai vorbit cu el deloc. 

Nu ştiu dacă a avut vreo legătură Messi în toată treaba asta. Dar îmi aduc aminte că în noiembrie m-a sunat Txiki şi mi-a spus că vrea să vorbim. «Uite care e treaba, Messi e trist, nu e fericit, marchează puţine goluri şi Zlatan trebuie să-l ajute». I-am zis: «Perfect, îl va ajuta în tot ce vrea şi îi va oferi tot ajutorul de care are nevoie»

M-am dus rapid la Barcelona şi mi-au spus că Guardiola va schimba sistemul. I-am zis, bine, fără probleme. Txiki mi-a spus apoi că mai e o problemă: «Messi s-a plîns de mai multe ori la Guardiola şi a reuşit să-l convingă să-l joace în centru, ceea ce însemna că atacanţii vor avea de suferit». De atunci, Pep nu a mai vorbit cu Zlatan, nici măcar atunci cînd jucătorul s-a accidentat.

Zlatan a vrut să semneze cu Real Madrid, dar celor de acolo le-a lipsit curajul şi un proiect clar", mai spune Raiola în interviu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
luciano86
luciano86  •  22 Februarie 2015, 09:05
Postat de vbga pe 21 Februarie 2015, 19:38

Ancelotti l-a vrut??????Sunteti siguri ca Ancelotti era antrenorul Realului? Vai mama voastra.

Ancelotti a antrenat pe PSG in perioada aia...

italia2006
italia2006  •  21 Februarie 2015, 20:13
Postat de mariuss72 pe 21 Februarie 2015, 19:05

Da, si mi-au facut praf frumusete de bilet...si cred ca nu's singurul.

Poti fi sigur ca nu esti singurul

vbga
vbga  •  21 Februarie 2015, 19:38

Ancelotti l-a vrut??????Sunteti siguri ca Ancelotti era antrenorul Realului? Vai mama voastra.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează