INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC Milan, aproape de a aduce primul jucător sud-coreean din istorie » Presa din Italia anunţă că cele două părţi sunt în discuţii avansate

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 martie 2018 21:18

Ki Sung Yueng (29 de ani), mijlocaşul defensiv al lui Swansea, ar fi una dintre principalele ţinte ale lui AC Milan pentru fereastra de transferuri din vară, anunţă CalcioMercato.

Potrivit sursei citate, jucătorul sud-coreean din Premier League, al cărui contract cu "lebedele" expiră în vară, i-a impresionat pe italieni datorită calităţilor sale tehnice şi tactice, iar "rossonerii" consideră că acesta s-ar plia excelent pe stilul lor de joc.

Astfel, cele două părţi s-ar afla deja în discuţii avansate, iar Ki ar putea ajunge pe San Siro în vară, din postura de jucător de liber, durata contractului urmând să fie de trei sezoane.

Mai mult decât atât, mijlocaşul ar fi refuzat mai multe oferte venite de la alte cluburi din Premier League, acesta fiind foarte încântat de posibilitatea de a ajunge în Serie A şi de a fi primul jucător din Coreea de Sud care evoluează pentru AC Milan.

Plecat din ţara natală în 2001, când a mers în Australia, Ki a făcut primii paşi în fotbal la John Paul College Brisbane.

În 2010, ajungea pentru prima dată la un club european, Celtic, iar duă două sezoane petrecute în Scoţia, în care şi-a trecut în palmares campionatul şi Cupa, sud-coreeanul a fost adus de Michael Laudrup la Swansea, devenind om de bază la formaţia din Ţara Galilor.

25 de partide a bifat Ki în acest sezon, reuşind 2 goluri şi 3 pase decisive pentru Swansea

1 trofeu a obţinut Ki Sung-Yong la Swansea - Cupa Ligii Angliei, în sezonul 2012/2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează