INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC Milan și-a făcut strategia de transferuri pentru sezonul următor. Pe ce jucători a pus ochii Montella

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 11:13

AC Milan se pregătește transferuri importante la vară, principalele ținte fiind Keita, Fabregas și Pellegrini.

Noul patron, Li Yonghong, are ambiții mari cu AC Milan. Primele măsuri luate de conducerea clubului îl reprezintă prelungirea contractelor lui Gianluigi Donnarumma, Mattia De Sciglio și Suso.
AC Milan va avea la vară un buget de 150 milioane de euro.

Principalii jucători doriți de clubul antrenat de Vicenzo Montell sunt Keita (Lazio), Fabregas (Chelsea) și Pellegrini (Sassuolo).

Mijlocașul central al lui Chelsea, Cesc Fabregas este primul jucător dorit de AC Milan în vară. Acesta mai are contract până în iulie 2019, însă nu are garantat un loc de titular la liderul din Premier League. Internaționalul spaniol a disputat 29 de partide disputate în acest sezon reușind 6 goluri și 10 assist-uri.

Potrivit publicației Milan News, șansele de a-l aduce pe Keita sunt mici. În vârstă de 22 de ani, atacantul lui Lazio a impresionat în acest sezon prin cele 8 goluri în 27 de partide disputate în acest sezon în toate competițiile, iar clubul din capitala Romei nu este dispusă să renunțe la el decât pentru o sumă mare.

Lorenzo Pellegrini are cele mai mari șanse de a veni la Milan. Despre acesta se spune că ar vrea să mai lucreze cu actualul antrenor al milanezilor, Vicenzo Montella. Montella l-a antrenat pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani la tineretul echipei AS Roma. Pellegrini a marcat 8 goluri în 31 de meciuri disputate în acest sezon pentru Sassuolo.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează