INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan și-a numit noul antrenor: a semnat în urmă cu puțin timp pe 2 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 20:06

AC Milan a anunțat în această seară noul antrenor. Gazzetta dello Sport anunță că Vincenzo Montella a acceptat propunerea șefilor de la Milano și va antrena formația de pe San Siro în sezonul următor.

Tehnicianul Sampdoriei nu va pleca oricum de la club. "Diavolii" sunt nevoiți să achite clauza de reziliere de 1,1 milioane de euro.

Montella a semnat un contract pe 2 ani și va avea un salariu de 2,3 milioane de euro pe an.

În ultimul sezon AC Milan a terminat pe locul 7 și a ratat cupele europene. Montella a scris istorie în tricoul lui AS Roma, ca jucător, iar în cariera de antrenor le-a condus pe Catania, Fiorentina și Sampdoria. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează