INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Mourinho » A rămas fără 2 atacanți după ultimul meci

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 12:00

Manchester United a obținut doar o remiză în meciul disputat pe teren propriu cu Southampton (0-0) și a fost depășită în clasament de Chelsea, însă aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez nu se va putea baza pe Romelu Lukaku în următoarele două meciuri, în timp ce Zlatan Ibrahimovici va fi indisponibil pentru o lună.

Lukaku a suferit o accidentare serioasă în partida cu Southampton și a părăsit terenul cu masca de oxigen pe față (detalii AICI).

Deși atacantul a suferit doar o comoție, Mourinho este sigur că nu se va putea baza pe el în următoarele două partide, cu Everton în deplasare și cu Derby County pe teren propriu, în FA Cup.

"Știu că în mod normal veștile rele circulă imediat, iar în acest caz nu au venit, dar modul în care a părăsit terenul...

Nu a trebuit să ne gândim de două ori înainte să facem schimbarea. A existat o problemă și nu e valabilă doar pentru meciul acesta, ci și pentru următoarele două", a spus Mourinho la final, referitor la Lukaku.

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a lipsit surpinzător din lotul lui United pentru partida cu Southampton, iar antrenorul a clarificat că este vorba de o recidivă după accidentarea gravă suferită de atacantul de 36 de ani în urmă cu mai mult de jumătate de an.

"Zlatan va lipsi pentru o lună, are probleme la același genunchi. E ca un leu, după cum a spus, dar nu e ușor. A avut o mică recidivă și va rebui să stea pe bară o lună", a afirmat Mourinho.

Singurul vârf autentic rămas în lotul lui Manchester United în acest moment este Marcus Rashford.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează