INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Accidentat la tenis » Un star al lui Bayern e bun de plată și va rata turneul de promovare din Asia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2017 10:53

Bayern nu tolerează jucătorii care se aventurează în alte sporturi. Pe Matthaus l-a costat scump o vacanță la schi, iar acum Robben va fi amendat de club pentru că s-a accidentat la tenis și va rata turneul de promovare din Asia. 

Bilă neagră pentru Arjen Robben tocmai la startul pregătirilor pentru noul sezon. Olandezul nu s-a antrenat în ultimele zile și deunăzi s-a aflat și de ce.

În concediu a jucat tenis de câmp, suferind o leziune la pulpă. Iar tabloidul Bild susține că nici nu va face deplasarea, duminică, în turneul pe care Bayern îl va întreprinde în Asia.

Exact ceea ce șefii clubului urăsc cel mai mult! Mai ales când vine vorba despre un jucător cu un istoric extrem de stufos în materie de accidentări. În anii '90, Lothar Matthaus a primit o amendă consistentă doar pentru că a fost fotografiat la schi.

Ceea ce nu va putea evita nici atacantul de 34 de ani, care tocmai a intrat în ultimul său sezon la munchenezi. Jurnaliștii germani speculează că ar putea fi vorba de 100.000 de euro!

10.000.000 €anual e salarul pe carei-l plătește Bayern lui Robben

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close