INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Acum nu mai e loc de întors » Messi a luat decizia în legătură cu echipa națională: "Sunt multe probleme în fotbalul argentinian, nu vreau să creez și eu altele"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 22:02

După multe săptămâni de incertitudine, Lionel Messi a comunicat oficial ce decizie a luat în ceea ce privește echipa națională.

Finala Copa America, pierdută în fața reprezentativei statului Chile, 2-4, la penalty-uri, l-a făcut pe superstarul Barcelonei să declare că e momentul să se retragă din națională, ajungând la a 3-a finală consecutivă pierdută cu Argentina.

Mostrele de susținere ale fanilor, ale colegilor, selecționerului și federației l-au făcut pe Leo să se răzgândească. Astăzi, a comunicat oficial decizia:

"Văd că sunt multe probleme în fotbalul argentinian și nu vreau să creez și eu altă problemă. Nu vreau să fac niciun rău, mereu am vrut contrariul, adică să ajut cu tot ce pot, în tot ce pot.

Trebuie să rezolvăm multe lucruri în ceea ce privește fotbalul nostru argentinian și prefer să ajut din interior, nu criticând din exterior.

Mi-au trecut multe lucruri prin minte în ziua finalei pierdute și m-am gândit serios să renunț, dar îmi iubesc prea mult țara și iubesc prea mult tricoul ăsta.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care își doresc ca eu să continuu să joc pentru Argentina. Sper să le putem oferi o bucurie cât mai curând", se arată în comunicat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2016, 08:35
Postat de Pompiliu Bota pe 12 August 2016, 23:14

,,prefer să ajut din interior,, da, dar ajuti echipa adversa, nu Argentina !

Il critici pe Messi? Binenteles ,nu joaca la Steaua.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2016, 08:34

Stai linistit Messi ,sa vezi ce-i in Romania ,cand banii sunt dirijati catre o singura echipa.Ai ,n-ai valoare joci la aceasta echipa ,esti la Nationala.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 August 2016, 23:14

,,prefer să ajut din interior,, da, dar ajuti echipa adversa, nu Argentina !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close