INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Acuzaţii de blat în Spania » Căpitanul lui Atletico Madrid a fost audiat azi: ”Am făcut ce mi s-a cerut”

Gabi Fernandez
Gabi Fernandez

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 19:01

Direcţia de Urmărire Penală împotriva Corupţiei şi a Crimei Organizate din Spania a început o investigaţie amplă care vizează mai mulţi fotbalişti spanioli şi conducători de club.

Meciul suspectat de aranjament este Real Zaragoza - Levante, 2-1, şi s-a disputat în ultima etapă din Primera Division în sezonul 2010-2011, iar prin acea victorie Zaragoza s-a salvat de la retrogradare.

În această dimineaţă a fost audiat Gabi Fernandez, căpitanul lui Atletico Madrid, care în sezonul 2010-2011 era căpitanul celor de la Real Zaragoza.

Jucătorul a decis să colaboreze cu anchetatorii. ”Am făcut ce mi-a spus conducerea clubului şi am înscris două goluri”, a declarat spaniolul, susţine presa din Spania.

Anchetatorii spanioli suspectează că 12 jucători de la Levante au primit 120.000 de mii de euro pentru a pierde meciul.

În următoarele zile mai mulţi jucători şi conducători de la Levante şi Real Zaragoza vor fi audiaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
stalker87
stalker87  •  02 Octombrie 2014, 21:04

La noi unii au furat zeci de campionate cu blaturi si cu arbitrii cumparati.

supereduardo10
supereduardo10  •  02 Octombrie 2014, 20:00
Postat de solomon_i pe 02 Octombrie 2014, 19:38

Deci se intampla si la case mai mari...!

ce case mari? asti au furat un meci prapadit FCParnaia a furat zeci de campionate sute de jucatori arbitrii cu nemiluita, nu mai zic in ce hal s-a infiintat ...deja FCParnaia e prea putin spus :))

ftwraku
ftwraku  •  02 Octombrie 2014, 19:50
Postat de ftwraku pe 02 Octombrie 2014, 19:46

Si voi qurvele ipocrite ce tot comentati de moralitate? Voi aia care jucati ca obsedatii la pariuri si dati clickuri pe toate reclamele....de va pasa de sportu asta va limitati la ce fac jucatorii in teren,nu la toate cancanurile si nu cotizati la toate casele de pariuri... e ca si cum unu care cotizeaza la q^urve nonstop se plange ca este prea multa prostutie.....

voi aia care divinizati jucatorii de parca Messi sau Ronaldo in functie de preferinta sunt Dumnezeu pe pamant...POI DE AIA ADIDAS a dat in bataie de joc premiul ala la CM ,pentru ca cumparati accesorii ca BOVINELE doar ca apare Messi intr-o poza ,poi normal ca se duce sportu asta daca toata lumea joaca la casele de pariuri....SI STATI ASA,asta e doar inceputu....ACUM INCA SE MAI JOACA PE TEREN,chiar daca arbitrii mai ciupesc in functie de cine da mai bine la marketing,totusi se joaca pe teren....insa meciurile se vor juca din ce in ce mai mult in functie de COTELE DE LA CASELE DE PARIURI.... SI IN LIGA1 SUNT BLATURI si se joaca in functie de anumite cote.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează