INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLURI

Acuze după tragedia echipei Chapecoense! O angajată a Administrației Aeroporturilor dezvăluie: "Superiorii mi-au spus să modific raportul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 10:48

După tragedia aviatică în care au murit 71 de persoane, printre care și 50 de jucători și oficiali ai echipei Chapecoense, au început să apară primele acuzații.

Boliviana Celia Casdeto, angajată la Administrația Aeroporturilor, susține că a avut mai multe observații cu privire la zborul companiei LaMia, proprietara aeronavei prăbușite pe 28 noiembrie lângă Medellin, înainte ca avionul să plece din Santa Cruz.

Aceasta a fugit în Brazilia și a dezvlăuit că superiorii săi au făcut presiuni asupra ei după raportul pe care l-a făcut.

"S-au făcut presiuni asupra mea din partea superiorilor și am fost hărțuită. Mi-au ordonat să modific conținutul raportului pe care îl prezentasem înainte și în care detaliasem 5 observații legate de planul de zbor.

Una dintre observații era legată de autonomia de zbor a avionului, care coincidea cu durata zborului. Erau la fel", a spus Celia Castre, potrivit Marca.

Castedo susține că semnătura ei pe planul de zbor reprezintă doar un protocol, nu o autorizație de zbor. Aceasta a declarat că vrea să coopereze cu anchetatorii pentru ca totul să se clarifice. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează