INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Acuze grave la adresa șefilor lui Real Madrid: "Au ars contractul unui junior!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 18:23

Real Madrid are probleme mari după sancțiunea dictată de FIFA, avînd interzis la transferuri în următoarele două perioade de mercato, dar situația tinde să devină și mai tensionată, după acuzele unui părinte.

Venezueleanul Ramon Godoy, tatăl unuia dintre copiii de la academia clubului blanco investigați de FIFA, i-a denunțat pe conducători: "N-am semnat nici un document oficial. Florentino îl știe foarte bine pe fiul meu, l-a și felicitat după ce a marcat 3 goluri la un turneu. Noi trăiam în Madrid de cîteva luni cînd Manuel a fost selecționat de Real, care a inițiat procedurile de transfer"

După ce s-a antrenat o perioadă cu echipa de juniori A a clubului, copilului i s-a transmis că nu mai poate veni la pregătiri după investigațiile începute de FIFA: "Ne-au spus că nu se mai poate antrena acolo. Real vrea să-l ascundă pe Manuel. Nu ne-a mai contactat nimeni de acolo. Ne-au spus chiar că i-au ars contractul"

Real Madrid a contestat la TAS decizia FIFA.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează