INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Adebayor i-a pus o întrebare uluitoare unui adversar în timpului unui meci » Dezvăluiri și despre Berbatov

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 21:04

Fostul internațional norvegian Brade Hangeland a întocmit o listă a celor mai leneși jucători alături de care a evoluat sau cărora le-a fost adversar, în aceasta figurând printre alții Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov, Wilfried Zaha sau Jimmy Bullard.

El a povestit întâmplări amuzante despre cei menționați. Printre altele a vorbit despre faptul că Berbatov petrecea mai mult timp la masaje decât la antrenament.

Despre Adebayor, Hangeland a povestit că atunci când erau colegi acesta consuma cafea în sala de sport în loc să facă exerciții, iar atunci când erau la echipe adverse într-un meci dintre Cristal Palace și Fulham, acesta i-a pus o întrebare în timpul meciului care l-a șocat. 

"A fost incredibil, Fulham ataca iar eu îl marcăm pe Adebayor. La un moment dat, în timpul jocului, mi-a spus că i s-a făcut foame și m-a întrebat dacă știu un restaurant bun în Londra. Nu am avut niciodată o asemenea conversație în timpul unui joc de fotbal", a declarat norvegianul în vârstă de 35 de ani.

Despre Bullard, fostul jucător al lui Cristal Palace a spus că arăta "ca un pușcăriaș care nu primește suficientă mâncare", în timp ce despre Zaha a relatat că avea un fizic "impresionant" însă nu lucra suficient de mult pentru a-și atinge potențialul.

Zaha n-a rămas dator și și-a criticat fostul coechipier, afirmând că nu "apreciază vechii colegi care spun minciuni doar să mai apară în public."

Brade Hangeland s-a retras în august 2016 de la Cristal Palace după o carieră de 16 ani la cele 4 echipe de club Viking, FC Copenhaga, Fulham și Cristal Palace, obținând printre altele o cupă norvegiană, 2 campionate daneze. A jucat și o finală de Europa League cu Fulham.

Pentru naționala Novergiei acesta a evoluat timp de 12 ani debutând în 2002 și strângând 91 de prezențe în care a marcat 4 goluri.

surse: telegraph.co.uk, espnfc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  27 Ianuarie 2017, 23:54

Adebayor a jucat la Arsenal 3 ani , la Spurs inca 2 sezoane venise de la Monaco si nu stia un restaurant in Londra!? ...fugiti!

tatutzu
tatutzu  •  27 Ianuarie 2017, 23:24

Domnu' jurnalisportiv... Numele echipei este Crystal Palace

Vezi toate comentariile (2)
Comentează