INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Adebayor nu se mai întoarce la City! » Tottenham îl cumpără definitiv

Adebayor se simte bine la Tottenham
Adebayor se simte bine la Tottenham

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 15:56

Oficialii lui Tottenham sînt mai mult decît încîntaţi de evoluţiile pe care Adebayor le are de cînd a venit sub formă de împrumut la gruparea londoneză şi sunt decişi să îl transfere definitiv de la City, informează thesun.co.uk.

Tottenham are prima opţiune pentru transferul lui Adebayor, însă va trebui să îi plătească lui City 14 milioane de lire sterline, aceasta fiind clauza din contract prin care togolezul poate rămîne definitiv în lotul lui Harry Redknapp.

Transferul este foarte posibil să se realizeze deoarece Adebayor a declarat recent că şi-ar dori să rămînă la Tottenham. De altfel, nici Mancini nu îi simte lipsa şi sînt şanse foarte mici să prindă echipa în cazul unei reveniri la City.

Adebayor are şi cîteva variante de rezervă. Juventus şi PSG şi-au manifestat la rîndul lor interesul pentru atacantul togolez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2.pac
2.pac  •  02 Noiembrie 2011, 20:17

La Spurs se pun bazele unei echipe mari. Daca vor continua pe acelasi drum ascendent , in viitorul apropiat pot emite pretentii la titlu.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  02 Noiembrie 2011, 17:43

Un fotbalist exceptional. Imi pare rau ca Perez nu a mai vrut sa ii prelungeasca contractul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează