INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Adevăratul motiv al excluderii lui Mbappe din lotul lui Monaco » Un coechipier i-ar fi oferit o "corecție" la antrenament!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 10:07

Kylian Mbappe (18 ani) nu a fost inclus în lotul lui Monaco pentru duelul de vinerea trecută cu Metz, câștigat de monegasci cu 1-0. 

Deși inițial s-a vehiculat că ar fi fost scos din lot pentru a fi protejat după ultimele zvonuri lansate în ceea ce privește transferul său la PSG, presa din Franța scrie astăzi că motivul excluderii sale din lot a fost cu totul altul.

Conform L'Equipe, antrenorul Leo Jardim l-a exclus din lot pe Mbappe din cauza unei altercații pe care acesta a avut-o la un antrenament cu colegul său italian Andrea Raggi (33 de ani). 

Francezii nu au oferit mai multe detalii despre incident, însă cel mai probabil puștiul de doar 18 ani s-a ales cu o corecție fizică, având în vedere faptul că "oponentul" cu care s-a contrat e un stoper cu 15 ani mai în vârstă și măsoară 1.87 m.

26 goluri
a reușit francezul sezonul trecut în toate competițiile

35.000.000 €e cota de piață a lui Mbappe, conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează