INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Adevăratul motiv al trădării » Bonucci mărturisește de ce a lăsat-o pe Juve pentru Milan: "De asta s-a slăbit legătura"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 12:31

Leonardo Bonucci, noul jucător al "diavolilor", a dezvăluit motivul care l-a determinat să se transfere de la Juventus la marea rivală AC Milan.

Faptul că nu s-a mai simțit complet apreciat la Juve l-a determinat pe fundașul de 30 de ani să aleagă în cele din urmă oferta lui AC Mialn.

"Sezonul trecut s-a slăbit legătura pe care o aveam cu Juventus, lucru resimțit de ambele părți, iar eu, ca să dau 100% pe teren, trebuie să mă simt important. La Juventus nu se mai întâmpla asta și mă deranja. Niciuna dintre părți nu își mai dorea colaborarea.

Chiar și cele mai frumoase căsătorii, uneori se termină. Pentru acest acord, am decis să mă mut departe. La Torino, am fost important, ei m-au făcut să mă simt important, dar acum trebuie să se deschid o nouă pagină cu aceleași ambiții.

Am ales AC Milan, pentru că am găsit un proiect ambițios, care și-a dorit să beneficieze de experiența mea. De mic eram fascinat de legenda rossonerilor, de jucători precum Maldini sau Nesta, care este și idolul meu", a declarat Bonucci, conform Corriere dello Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează