INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Adevăratul motiv pentru care Iker Casillas stă pe bancă » Explicația dată de antrenorul lui Porto e demontată de presa din Spania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 10:18

Iker Casillas (36 de ani) nu a mai apărat la Porto din 1 octombrie, când a jucat împotriva lui Sporting, în Primeira Liga, iar Sergio Conceicao a afirmat că nivelul său de pregătire la antrenamente a lăsat de dorit și asta l-a costat postul de titular.

Fostul goalkeeper al lui Real Madrid a fost trecut pe banca de rezerve la ultimele partide ale lui FC Porto, iar managerul portughez a oferit amănunte. ”Jucătorii știu regulile mele, felul în care conduc și ce anume le cer, pentru ca ei să dea 100% în pregătire.

Casillias a vorbit cu mine și a vrut să știe de ce nu este titular și i-am explicat că asta se datorează modului în care s-a antrenat. Trebuie să fiu consecvent în relația mea cu fotbaliștii. Indiferent că este vorba de Joaquim, Manuel sau Alonso.

Dacă fac excepții, voi pierde vestiarul, dar nu pot face asta și să închid ochii la cele 15 zile de antrenament ca acestea, făcute de Iker și el înțelege asta”.

În ciuda acestor declarații, ziarele din Spania vorbesc de faptul că Porto este investigată de UEFA, privind fair-play-ul financiar, iar acest fapt ar determina clubul lusitan să-l vândă pe Casillias în iarnă, datorită salariului său foarte mare.

Portarul, în vârstă de 36 de ani, este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt. El a venit la echipa portugheză în 2015 de la Real Madrid. De atunci, el a fost titular, iar în acest sezon a jucat 8 meciuri în Primeira Liga.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează