INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Adio, City!? Surpriză de proporții în cazul viitorului lui Pep Guardiola » O echipă de superclasă negociază cu el

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 09:25

Pep Guardiola mai are de stat la Bayern Munchen doar 6 luni și deja se fac tot felul de scenarii pentru antrenorul spaniol.

Multă vreme s-a scris că Manchester City s-a înțeles deja cu Guardiola, iar anunțul antrenorului că intenționează să antreneze în Premier League a alimentat și mai mult aces zvon.

Se pare însă că pe fir a intrat și Manchester United, care se pare că îl va demite pe Louis Van Gaal la finalul sezonului.

Jurnalistul Thierry Marchand de la France Football a anunțat că șefii lui United s-au întîlnit cu Pep Guardiola la Paris și că au deschis negocierile cu spaniolul în vîrstă de 45 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ge0x
ge0x  •  22 Ianuarie 2016, 21:32

Daca ai bani de transferuri guardiola garanteaza castigare campionatului...e mult peste muratu_inio ,care isi baga echipele cu c*r*l in poarta desi are super jucatori

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  22 Ianuarie 2016, 21:29

Si eu care credeam ca nu poate sa aleaga intre gigi si negoita.

balauru48
balauru48  •  22 Ianuarie 2016, 13:47

Ala are rumeguș, tu n-ai creier deloc! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează