INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Adio, Cupa Confederațiilor! Cristiano Ronaldo a plecat din Rusia: are un motiv imens de bucurie

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 14:48

Căpitanul lusitan, Cristiano Ronaldo, a părăsit cantonamentul din Rusia. Nu joacă și finala mică la Cupa Confederațiilor. Familia a trecut pe primul plan după ce a ratat obiectivul sportiv.

A avut ocazii, dar n-a marcat și nici măcar n-a putut ajuta echipa la loviturile de departajare, pentru că Bravo a respins tot.

Ronaldo a plecat dezamăgit de la Kazan, dar și fericit că sezonul s-a terminat și că poate să-și vadă noii urmași. Cristiano a fost învoit de selecționerul Portugaliei și nu va juca finala mică a competiției.

A zburat din Rusia să îi cunoască pe gemenii al căror proaspăt tată e, căpitanul lusitan postând un comunicat: "Am fost trup și suflet alături de echipa națională, ca întotdeauna, chiar și atunci când copiii mei se nășteau. Din păcate, nu am reușit să ne îndeplinim principalul obiectiv sportiv, dar vom mai oferi bucurii fanilor noștri".

CR7 mai are un copil, Cristiano junior, conceput tot cu o mamă surogat și care a împlinit 7 ani pe 17 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close