INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Adio, Leicester! Anunțul oficial făcut de club

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 21:57

Oficialii celor de Leicester City au decis să-i rezilieze contractul lui Claudio Ranieri (65 de ani), după ce tehnicianul italian a adus primul titlu din istorie pentru "vulpi".

Parcursul slab din campionat şi înfrângerea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-2 cu Sevilla, au pus capăt mandatului de un an şi jumătate al lui Ranieri pe banca lui Leicester.

După ce a luat în primieră titlul în Anglia sezonul trecut, Leicester a avut un parcurs dezastruos în Premier League în această stagiune şi este la un singur punct de retrogradare.

Mai mult decât atât, "vulpile" nu au marcat încă în acest an calendaristic în competiţia internă şi au câştigat doar un punct din 18 posibile în ultimele meciuri.

"A fost cea mai grea decizie din cei 7 ani de când sunt la club. Dar avem datoria de a pune interesele clubului mai presus de sentimente, oricât de puternice ar fi acestea. Claudio a adus calități extraordinare, un management foarte bun, o motivație puternică și o experiență bogată. Căldura, carisma și șarmul său au ajutat în transformarea percepției clubului la nivel global. Îi vom fi etern recunoscători", a declarat Aiyawatt Srivaddhanaprabha, vice-președintele lui Leicester.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
rastaman85
rastaman85  •  25 Februarie 2017, 00:21

Ce nume complicat are *** ala indian!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ataraxia
ataraxia  •  24 Februarie 2017, 10:35

hai la valencia!

luciann
luciann  •  24 Februarie 2017, 00:21

Trebuia sa plece imediat dupa ce a luat titlul...atunci cand avea cota mare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează