INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Adriano Galliani: "Ancelotti rămîne doar dacă AC Milan termină pe 3!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Administratorul delegat al clubului AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, marţi, că antrenorul Carlo Ancelotti va rămâne pe banca tehnică a clubului lombard şi în sezonul viitor doar dacă echipa se clasează pe primele trei poziţii în ierarhia din Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

"Carlo Ancelotti va rămâne doar dacă echipa va termina în primele trei locuri. Despre situaţia lui Ancelotti citesc în fiecare zi lucuri diferite, în schimb eu cred că am vorbit destul de clar despre acest subiect", a menţionat conducătorul formaţiei milaneze.

După 26 de etape trecute din acest sezon al campionatului italian, AC Milan ocupă locul trei în clasament, cu un total de 48 de puncte, la cinci puncte în spatele formaţiei Juventus şi la 12 de liderul Internazionale Milano.

Galliani a ţinut să lămurească şi situaţia mijlocaşului brazilian Kaka, despre care presa din Italia a scris, săptămâna trecută, că ar putea pleca la finalul acest sezon la gruparea Real Madrid: " Până şi mass-media spaniolă a înţeles că eu am vorbit doar de amiciţia mea cu Florentino Perez  în schimb în Italia s-a scris că îl cedăm pe Kaka la Real Madrid. Ricadro nu este de vânzare".

Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
 •  03 Martie 2009, 17:07

cu tot respectul pt ancelotti, dar cred ca ar5 fi timpul sa plece. a realizat multe pe banca Milanului insa este nevoie de o schimbare, atat la nivel tehnic cat si al jucatorilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează