INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOI PE LOC LA RUŞI

Advocaat sau Donadoni?

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

Federaţia de la Moscova nu s-a decis asupra celui care îi va succeda lui Guus Hiddink, al cărui contract expiră în iulie. După ce şi-a dat demisia de la "naţionala" Belgiei, Dick Advocaat a devenit principalul favorit să devină selecţioner al Rusiei. Numai că tehnicianul olandez mai are un rival în tentativa de a conduce "Sbornaia" în preliminariile CE 2012.


Cotidianul "Sport Express" a dezvăluit ieri că preşedintele forului rus testează şi varianta Roberto Donadoni. Fostul selecţioner al Italiei e liber de contract după despărţirea de Napoli şi are avantajul că e mai ieftin faţă de Advocaat, care a plecat de la belgieni, deşi abia semnase în noiembrie trecut. Olandezul are atuul important că a lucrat în Rusia, pregătind-o pe Zenit în sezonul trecut.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează