INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Agentul lui Buffon a comentat situația actuală a lui Juventus » Pe cine consideră vinovat pentru locul ocupat de «Bătrâna Doamnă»

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 19:31

Impresarul lui Gianluigi Buffon, Silvano Martina, îl consideră vinovat pe Paulo Dybala pentru situația în care se află Juventus Torino.

Cu toate acestea, Martina crede că Juventus nu trece prin nicio criză, susținând că asemenea momente au existat și în decursul ultimilor 6 ani, când formația pregătită de Massimiliano Allegri a terminat sezonul pe prima poziție în Serie A.

"Juventus în criză? Nu, nu este prima oară când echipa nu începe bine sezonul. Dacă ar fi transformat cele două lovituri de pedeapsă din ultimele două partide, ar fi fost la 2 puncte de Napoli și totul ar fi în regulă. Bianconerii au condus Serie A timp de 6 ani, poate fi o scădere de formă, dar sunt convins că rămân cel mai puternic club din Serie A", a declarat Martina în cadrul emisiunii 4-4-2 la Sportmediaset.

Juventus se află pe locul 3 după 8 etape jucate, la 3 puncte în spatele lui Inter și 5 în spatele liderului Napoli, care are punctaj maxim. După un început fără greșeală, cu 6 victorii în 6 partide, formația antrenată de Massimiliano Allegri a făcut primii pași greșiți, în ultimele 2 meciuri remizand în deplasare cu Atalanta, scor 2-2 și pierzând în fața lui Lazio pe teren propriu scor 1-2. În ambele partide, "Bătrâna Doamnă", a ratat câte un penalty pe final de meci prin Paulo Dybala.

Următoarea partidă a campioanei Italiei este programat duminică la ora 19:00, în deplasare la Udinese.

surse: tuttonapoli.net, ilcalcionapoli.it, calcionews24.com

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează