INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOURNEMOUTH - MAN. CITY 1-2

Aguero protestează după ce e acuzat că a lovit un steward: "N-am făcut nimic rău, n-am lovit pe nimeni!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 10:50

Atacantul lui City Sergio Aguero a vrut să scape un fan al lui City pus la pământ de doi oameni de ordine, dar a fost împins brutal. Apoi, s-a certat cu un polițist. S-a deschis anchetă.

Era minutul 90+7 pe "Dean Court" din Bournemouth. Sterling tocmai înscrisese golul victoriei și s-a aruncat peste fanii lui City, în extaz. Coechipierii, după el. La un moment dat, un suporter a pătruns pe teren și, după câțiva pași, a fost trântit în iarbă. Doi stewarzi și un polițist se luptau să-i prindă mâinile la spate.

Atunci a intervenit Kun Agüero. A vrut să-l scape pe cel aflat la pământ. Stewardul cel mai apropiat, un tip masiv, l-a împins de două ori cu brutalitate. Argentinianul s-a aprins, dar a apărut alt polițist, care l-a blocat. Cu el s-a certat mai rău atacantul lui City. În cele din urmă, atmosfera s-a liniștit, însă Agüero e acum acuzat că l-a lovit pe steward.

"N-am făcut nimic rău. N-am lovit pe nimeni", s-a apărat sud-americanul pe Twitter. "Acuzațiile sunt false, imaginile TV o pot dovedi". Totuși, poliția din Dorset a deschis o anchetă. 

"Să lăsăm fanii acasă!"

Guardiola s-a enervat când a văzut că arbitrul Mike Dean l-a eliminat pe Sterling pentru celebrarea golului. "Nu mai avem voie să sărbătorim reușitele cu fanii? Dacă e interzis, atunci mai bine lăsăm fanii acasă! Când dai un gol la sfârșitul meciului, vă imaginați cât de fericiți erau jucătorii. Voiau să împartă această mare bucurie cu suporterii". 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează