INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Ajax a refuzat 50 de milioane pentru un jucător » "Lăncierii" vor bani mulți pentru perla lor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 25 august 2017 16:21

Ajax Amsterdam, proaspăt eliminată din competițiile europene, a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Kasper Dolberg, venită de la AS Monaco, informează jurnaliștii olandezi.

După ce l-au vândut pe Davinson Sanchez la Tottenham, al cărui preț ar putea ajunge la 45 de milioane de euro, oficialii de la Amstredam vor să îl păstreze pe Kasper Dolberg.

Cu transferul lui Kylian Mbappe extrem de aproape de a se realiza, echipa din Principat își îndreaptă atenția către un înlocuitor pe măsura superstarului.

"Lăncierii" au refuzat o primă ofertă pentru fotbalistul de 19 ani care a marcat 23 de goluri în toate competițiile din ultimul sezon pentru echipa care a ajuns până în finala Europa League.

AS Monaco încearcă, la fel ca și anul trecut, să aducă cei mai talentați jucători din Europa în Principat și să izbutească o nouă performanță impresionantă precum în sezonul trecut.

Totuși, campioana Franței are de plusat multe milioane, în urma unei declarații a lui Marc Overmars, directorul sportiv al lui Ajax, care a spus că jucătorul nu este de vânzare.

De altfel, și Dolberg a recunoscut: "Este ciudat într-o eră în care se pare că orice jucător este de vânzare, dar directorul sportiv Marc Overmars a anunțat că nu sunt de vânzare. Eu m-am obișnuit cu acest lucru și vreau să rămân la echipă, nu vreau să plec", a declarat puștiul de 19 ani în urmă cu aproximativ o lună.

sursa: eurosport.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează