INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ajunge la Liverpool? Monaco poate atinge o jumătate de miliard din vânzări în această vară!

Lemar, în dreapta // FOTO: Guliver/ Getty Images
Lemar, în dreapta // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 09:11

Monaco mai are două perle în coroana sa. Thomas Lemar, 21 de ani, sub contract până în 2020, va pleca și el foarte probabil la Liverpool. Clubul din Principat s-ar despărți și de Fabinho, pentru care ar primi 60 de milioane de euro de la PSG. Ar fi 490,5 milioane obținute pentru 11 jucători!

Cel mai nebun mercato e și mai încins pe ultimii metri. Iar Monaco a obținut cei mai mulți bani pe piața transferurilor! Și-a asigurat până acum 358,5 milioane de euro vânzând 9 jucători, dar poate avea garantate 490,5 milioane până pe 31 august, la ora 24:00!

Thomas Lemar, 21 de ani, sub contract până în 2020, va pleca și el foarte probabil. Wenger nu l-a putut lua la Arsenal, numai că Liverpool a oferit mai mult: 72 de milioane, plus bonusuri de 8 milioane. La acest preț, aripa stângă, cumpărată cu 4 milioane de la Caen, va ajunge pe Anfield.

Al doilea și ultimul pe listă este Fabinho. PSG continuă să insiste și pentru el. A propus întâi 40 de milioane, acum a sărit la 60 de milioane, pe lângă 10 milioane bonusuri. Cu tot cu primele de performanță, Monaco ar depăși o jumătate de miliard!

10 assisturia oferit Lemar sezonul trecut, al doilea cel mai bun pasator din Ligue 1

Îl ia pe William de la Sporting?

Dacă îl vinde pe Fabinho, Monaco are deja un înlocuitor pregătit: William Carvalho, mijlocașul central de la Sporting. Transferul internaționalului portughez la West Ham, pentru 40 de milioane, se pare că a căzut. Și e posibil să ajungă la campioana Franței, cu 35 de milioane sumă fixă și 6 milioane bonusuri. Dacă se va realiza această afacere, monegascii vor depăși suta de milioane la achiziții: 107!

Top 5 vânzări Monaco 2017
1. K. Mbappé (PSG) 180*
2. B. Mendy (Man. City) 57,7
3. B. Silva (Man. City) 50
4. T. Bakayoko (Chelsea) 40
5. A. Saint-Maximin (Nice) 10
* Suma va fi încasată în 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează