INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ajuns la 40 de ani, Francesco Totti a povestit cum putea ajunge la Real Madrid » Cine l-a oprit şi ce spune despre motivaţia care i-a mai rămas

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 27 septembrie 2016 20:15

Francesco Totti, căpitanul legendar al Romei, a împlinit astăzi 40 de ani şi a oferit un interviu pentru Sky Sports Italia în care a vorbit despre perioada petrecută la clubul italian, cum putea ajunge la Real Madrid în 2003 şi câtă motivaţie i-a mai rămas după 24 de sezoane în tricoul giallorosso.

Totti a povestit momentul din 2003, când a fost foarte aproape de a semna cu Real Madrid, însă familia şi prietenii l-au făcut să se răzgândească şi să rămână la Roma până în ziua de astăzi.

"După sezonul 2002/2003, când Fabio Capello era antrenor, am fost foarte aproape de a ajunge la Real Madrid. Acesta ar fi fost drumul pe care l-aş fi ales dacă părăseam Roma, însă la un alt club din Italia, niciodată, din respect.

De ce nu am ajuns la Real? Nu m-am înţeles cu preşedintele de acolo, iar familia şi prietenii m-au făcut să mă mai gândesc şi să reflect mai bine asupra situaţiei. Am realizat că aici am mult mai multe lucruri pe care la Real nu le-aş fi avut niciodată", a declarat căpitanul lui AS Roma.

Acesta a vorbit şi despre longevitatea sa şi cum a reuşit să reziste atât de mult la cel mai înalt nivel, spre deosebire de ceilalţi colegi ai săi de la Mondialul din 2006, când Italia a reuşind să devină campioana lumii.

"Poate eu am fost cel mai tânar de atunci şi de asta. Chiar nu ştiu, nu pot să vă dau un răspuns exact. Mereu am fost un profesionist şi nu am avut niciodată vicii. Totdeauna dau totul la antrenament. Câteva accidentări mi-au dat bătăi de cap de-a lungul carierei, însă am, în continuare, aceeaşi pasiune. Chiar şi acum vin la antrenamente cu zâmbetul pe buze", a mai spus Totti.

740 de partide
a bifat Totti în tricoul Romei, marcând 300 de goluri

Acesta are în palmares Cupa Mondială din 2006, obţinută cu Italia, un Scudetto, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei.

  • Următorul meci al lui Totti va fi joi seară, împotriva Astrei Giurgiu, în Europa League. Partida va fi transmisă de DolceSport de la 22:05.

sursa: football-italia.net, espnfc.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează