INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Alarmă în tabăra lui Bayern » Un jucător important poate rata duelul cu Real Madrid din Champions League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 21 martie 2017 22:55

Douglas Costa, "aripa" lui Bayern Munchen, este în pericol să rateze duelul cu Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor, din cauza unei accidentări la genunchi.

Brazilianul de 26 de ani s-a accidentat la un antrenament al bavarezilor de dinaintea partidei cu Borussia Monchengladbach şi a fost scos din lot pentru acea partidă. De altfel, acesta nu a mai mers nici în cantonamentul naţionalei Braziliei, care va disputa două partide la finalul acestei luni, cu Uruguay şi Paraguay, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Deşi iniţial s-a spus că sunt doar uşoare probleme la genunchiul stâng, accidentarea pare că s-a agravat, iar fotbalistul ar putea fi chiar operat, ratând astfel tot restul sezonul, potrivit Sport1, televiziune germană.

Totuşi, la momentul actual, medicii încearcă să trateze problemele fotbalistului fără a-l opera, tocmai pentru ca Ancelotti să-l aibă la dispoziţie pentru finalul sezonului. În prezent, Costa se află în Munchen unde se recuperează alături de Lucas Kruel, antrenorul personal al acestuia.

În cazul în care brazilianul va fi apt pentru meciul cu Real Madrid, Carlo Ancelotti va miza, cel mai probabil, pe Arjen Robben şi Franck Ribery în benzi, formulă pe care tehnicianul italian a folosit-o destul de des în ultima vreme.

27 de meciuria bifat Douglas Costa pentru Bayern Munchen în acest sezon, reuşind 7 goluri şi 9 pase decisive

30 de milioane €au plătit bavarezii pentru brazilian, în 2015, ucrainienilor de la Shakhtar Donetsk

Turul sfertului de finală din Champions League, dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, se va disputa pe 12 aprilie, iar manşa secundă va avea loc în Spania, şase zile mai târziu, pe 18 aprilie.

surse: sport1.de, mundodeportivo.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează