INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alarmă la Barcelona: Dembele, noi probleme de sănătate!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de laur giurkosJURNALISPORT - Publicat luni, 12 februarie 2018 18:51

Ousmane Dembele, 20 de ani, are noi probleme medicale, asta spre disperarea întregului staff tehnic. Internaționalul francez a părăsit antrenamentul de luni al catalanilor acuzând probleme gastrice, notează presa spaniolă.

Ousmane Dembele este al doilea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, gruparea „blaugrana” plătind clubului german Borussia Dortmund suma de 105 milioane de euro (la care se pot adăuga bonusuri de performanță de până la 40 de milioane de euro). Francezul a jucat duminică seară în partida cu Getafe (scor 0-0), de pe Camp Nou, dar a avut o evoluție ștearsă, spre disperarea superstarului Lionel Messi, care n-ar fi „digerat” deloc pasele greșite și lipsa de concentrare arătate de Dembele.

De la sosirea sa la FC Barcelona, Ousmane Dembele a trecut prin două accidentări serioase. Prima dată, internaționalul francez a suferit o leziune gravă la meniscul piciorului drept, intervenția chirurgicală ținându-l în afara terenului pentru o perioadă de trei luni și jumătate. Abia revenit, Dembele s-a lovit iar, de data aceasta la piciorul stâng, și a absentat pentru încă o lună.

Presa iberică nota în urmă cu o săptămână că antrenorul Ernesto Valverde ia în calcul varianta vânzării lui Dembele în vară, de mijlocașul în vârstă de 20 de ani interesându-se, deja, Manchester United.

surse: sport.es, marca.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  12 Februarie 2018, 20:58

Barca l-a cumpărat în disperare de cauză, doar ca s-arate că-și ia ce jucător vrea . Dembele, ca și Coutinho, Mbape sau mai știu eu ce fotbalist , nu merită atâția bani ! Uitați-vă la Pogba, devenit un oarecare de când a ajuns la MU . Ce naiba, fotbalul e doar un joc , nu merită aceste sume care se învârt, în prezent, în lume !

tristan
tristan  •  12 Februarie 2018, 19:07

un jucator mega umflat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close